ZONDAG 6 OKTOBER 2024

Onze sponsoren

Wij zijn onze sponsoren dankbaar. Zonder de ondersteuning van onze sponsoren is het niet mogelijk de wandeltocht op een goede manier te organiseren. 

Start- en finish locatie

De start-/finish locatie voor alle afstanden is het Wapen van Drenthe in het centrum van Roden.

https://www.hotelhetwapenvandrenthe.nl/

De Krant is een regionaal nieuwsblad. De krant wordt huis-aan-huis verspreid in de gehele gemeente Noordenveld, Westerkwartier, en omliggende plaatsen zoals Haulerwijk en Hoogkerk in een oplage van ruim 39.000 

https://dekrantnieuws.nl/

https://hollandvdwoude.nl
Welkom bij Bouwbedrijf R. van der Sluis B.V., een allround bouwbedrijf uit Roden dat u met verschillende werkzaamheden van dienst kan zijn. Ongeacht welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren, ze hebben allemaal tenminste één ding gemeen: vakmanschap.
https://www.rvandersluis.nl/


Welkom bij Jumbo Roden! Onze winkel is van alle gemakken voorzien en biedt u het grootste assortiment en de beste service tegen de laagste prijs. Deze succesformule heeft ertoe geleid dat Jumbo Supermarkten is gekozen tot meest klantvriendelijke en beste supermarkt van Nederland. Een prestatie om trots op te zijn!
https://www.jumbo-roden.nl/jumbo-roden/


De Echte Bakker van Surhuisterveen, Roden en omstreken staat al ruim 30 jaar garant voor kwalitatief gezond en lekker brood, koek en banket. Service en klantgerichtheid staan bij dit familiebedrijf hoog in het vaandel. U bent bij ons altijd van harte welkom en wij laten u graag kennis maken met ons grote assortiment aan producten voor de dagelijks gezonde korst of de incidentele verwennerij.  https://dekorenaar.echtebakker.nl/nl-nl/

Rustpost en stempelpost

De stempelpost en rustpost bevindt zich in het dorpshuis in Altena.

http://www.onsdorpaltena.nl/index.php/dorpshuis
Rustpost en stempelpost

De stempelpost en rustpost bevindt zich in Olie- en korenmolen Woldzicht in Roderwolde.

https://www.woldzigt-roderwolde.nl/
Rustpost en stempelpost

De Kampeerhal Roden richt een extra rustpost in op de langere wandelroutes.

https://www.kampeerhalroden.nl/


 
E-mailen
Map