ZONDAG 6 OKTOBER 2024

Start/Finish locatie

Het Wapen van Drenthe in het centrum van Roden dient als start/finish locatie. Wij verzoeken u zo veel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Komt u met de auto, maak dan gebruik van de speciale parkeerplaats voor deelnemers aan het evenement. Lees onderstaand meer over de mogelijkheden.


Fiets

Woont u in de buurt? Wij verzoeken u zo veel mogelijk met de fiets te komen. Er zijn een beperkt aantal plekken bij de Start locatie beschikbaar om uw fiets te stallen. Wij verzoeken u de fietsen zo veel mogelijk bij de parkeerplaats tegenover het jaarbeursplein te stallen. Dat is op loopafstand van de Start locatie.Openbaar vervoer

Wij verzoeken u zo veel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Het busstation in het centrum van Roden bevindt zich dichtbij de Start/Finish locatie. Daarnaast zijn er haltes aan de Raadhuisstraat, eveneens dichtbij de Start/Finish locatie. Kijk voor meer informatie op de site van het openbaar vervoer ov9292.


Met de auto

Als u met de auto komt verzoeken wij u te parkeren op de speciale evenementen parkeerplaats. Deze bevindt zich tegenover het jaarbeursterrein in Roden. 
E-mailen
Map