ZONDAG 6 OKTOBER 2024

De beleefroute

Voor kinderen, jonge gezinnen, mensen met een beperking en alle anderen die het leuk vinden is er een beleefroute van 4km door het dorp Roden. Een route met volop activiteiten en vertier.
Net als de overige afstanden is de start bij het  Wapen van Drenthe.   Zien we jou daar ook?

Je kunt starten tussen 9.30 uur - 13.00 uur. We verwachten je uiterlijk 16.00 uur terug bij de finish in het Wapen van Drenthe. Start op tijd om geen activiteit te missen.

 

Hoe werkt het?

De route is met blauwe pijlen uitgezet. Je herkent ze aan het klavertje logo op de pijlen. Op de route vind je verschillende leuke activiteiten. Als je zin hebt kun je mee doen. Het is geen verplichting. Je kunt  de route ook lopen zonder aan een activiteit deel te nemen.

Kinderen tot t 12 jaar kunnen onder begeleiding deelnemen. Per 4 kinderen dient 1 begeleider mee te lopen. Alle kinderen en begeleiders betalen dezelfde prijs van €3,50. Lopen er meerdere begeleiders mee? Dan ook die graag inschrijven. Het geeft ons inzicht in het totaal aantal te verwachten deelnemers en daarmee de drukte bij de activiteiten en op de route.


Wat kun je bijvoorbeeld aan activiteiten verwachten op de beleefroute!

  • Een leuke QR code puzzel! Neem een smartphone mee (of schakel de begeleiders😉) in om de QR codes te scannen en de antwoorden bij te houden! 
  • Sport
  • Spel
  • Krakende hersenen
  • Al je zintuigen zullen worden gebruikt....

Ben je er klaar voor? We zien je graag op 6 oktober 2024! Schrijf je nu in!

  
E-mailen
Map